Balatonfüredi séta kincskereséssel – StayInPlay

Kincskeresés és rejtvényfejtés Balatonfüreden

2020. augusztusában egy újfajta kikapcsolódási lehetőséggel bővült a Balaton északi partja. Az újdonság balatonfüredi séta kincskereséssel, a StayInPlay applikációval. A város játékos formában fedezhető fel, amihez csak egy mobilos alkalmazást kell tölteni és már indulhat is a kaland. Jelenleg két játék érhető el az applikációban, az egyik kimondottan gyerekeknek ajánlott, a másik 12 éves kortól.
A játékhoz egy mobilos alkalmazást, a StayInPlay-t kell letölteni. Az applikáció letöltése és használata természetesen ingyenes. A játék elindításával egy sztoriba kerülnek a résztvevők, mely során QR kódokat kell leolvasni – így mobilinternetre szükség lesz. A StayInPlay alkalmazás a GooglePlay és az AppStore felületeken is elérhető magyar és angol nyelven egyaránt.

A balatonfüredi manók

Ez a kaland 6-12 éves korú gyerekeknek ajánlott, az időtartama kb. 90 perc, mely során kb. 2 km-es sétát kell megtenni egy 11 állomásos szabadtéri „pályán”. Hogy minden családtag részt tudjon venni a kalandban, az útvonal babakocsival is járható kutyakompatibilis. A játék célja, hogy kiderüljön miért savanyú a balatonfüredi víz.

Egy mozgalmas nyár története

„Két fiatal történetén keresztül megismerhető, hogy a gyógyításon kívül mire jó még a füredi savanyúvíz.” Ez a játék már az időseb gyerekeknek és felnőtteknek lett kitalálva. Időtartama szintén kb. 90 perc és a séta hossza 2 km. A kaland szintén 11 állomáson, szabadtéren, babakocsival és kutyussal járható útvonalon halad.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük